Пт. Мар 29th, 2024

На сьогодні безліч бізнесменів середньої ланки в країнах ЄС хочуть вкладати кошти в Україну та шукають собі бізнес-партнерів в Україні. Про це під час прес-конференції в Представництві ЄС в Україні сказав голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій Ігор Бураковський, передає УНН.

“На сьогодні багато бізнесменів малого та середнього рівня з ЄС готові вкладати кошти в українське виробництво. Тож українським виробникам середнього та малого бізнесу не варто шукати контрагентів серед великих компаній, а потрібно звернути на них увагу. Співставний до українських маленьких компаній партнер з ЄС ними завжди може бути знайдений”, — сказав він.

Він вважає, що українські асоціації вже зараз повинні вивчати та використовувати такі можливості європейського ринку.

“Асоціації споживачів в ЄС досить активні, вони постійно обмінюються інформацією і це має бути враховано українськими виробниками. До того ж, в ЄС існує велика кількість інформаційних ресурсів і стосовно компаній, і стосовно товарів, і стосовно особливостей регулювання окремих секторів. Українські виробники, які експортуватимуть продукцію до ЄС, повинні навчитись це використовувати”, — сказав Бураковський.

Як повідомлялося, 27 червня в Брюсселі очікується підписання Президентом П.Порошенком угоди про зону вільної торгівлі. Після цього український парламент матиме два місяці для її ратифікації.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x