Вт. Апр 23rd, 2024

За минулу добу ситуація в зоні проведення АТО залишалась напруженою. Бойовики та російські найманці не полишають спроб атакувати наші позиції. Зокрема, упродовж минулої доби зафіксовано 50 порушень терористами умов припинення вогню.

Про це повідомляє UKRNEWS24 з посиланням на прес-центр АТО.

Найбільшу активність ворожі сили проявляли на Первомайському, Луганському, Донецькому та Дебальцевському напрямках.

На Луганщині: Попасне, Золоте, Гірське, Чернухіно, Фрунзе, Станично-Луганське, Кримське, Щастя, Предільське, Верхня вільхова, Трьохізбьонка, Вільхове, Макарове.

На Донеччині – населені пункти Авдіївка, Веселе, Новокалиново, Новомихайлівка, Піски, Опитне, Красногорівка, Хімік, Березове, Полтавське, Шуми, Малоорлівка, Орлово-Іванівка, Нікішене, Камянка, Дебальцеве.

Сили АТО, діяли результативно під час оборони стратегічно важливих об’єктів в районі аеропорту «Донецьк». Українські «кіборги» успішно відбили атаку противника.

На Маріупольському плацдармі активних дій збоку терористів не зафіксовано. Наші війська проводять пошуково-ударні дії у визначених районах з метою локалізації та знищення незаконних збройних формувань.

Сили АТО відкривають вогонь у відповідь на стрільбу бойовиків не лише з метою захисту власних позицій, але й задля порятунку мирних мешканців Донбасу. Відтак, за добу українські артилеристи виконали 36 вогневих завдань по місцях скупчення живої сили та техніки ворога.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x