Чт. Мар 28th, 2024

Війна Путіна проти цивілізації, на території України, триває - ШкирякВійна на Донбасі ведеться виключно вищими кадровими офіцерами ГШ ЗС РФ Кремль продовжує стягувати свої регулярні військові підрозділи на кількох напрямках. Зокрема, південний схід (Новоазовськ, Щербак, Маркіне), Старобешеве, Донецьк, Лугансь та ін.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив політичний та громадський діяч Зонрян Шкиряк.

“Війна путіна проти цивілізації, на території України, триває. Командування об,єднаних терористичних військ РФ на Донбасі, здійснюється виключно вищими кадровими офіцерами ГШ ЗС РФ. Ватажки бойовиків виконують тільки масмедійні та представницькі функції членів терористичних банд ДНР-ЛНР-Новоросія, для висвітлення у російських ЗМІ.  Присутність особового складу підрозділів ЗС РФ, танків, артилерії, комплексів ПВО збільшується. Кремль продовжує стягувати свої регулярні військові підрозділи на кількох напрямках. Зокрема, південний схід (Новоазовськ, Щербак, Маркіне), Старобешеве, Донецьк, Лугансь та ін. Російською армією, не припиняються ракетні обстріли сил АТО, населених пунктів Донбасу та житлових кварталів міст. «Ураганом» та «Градом» з території РФ та з позицій терористичних військ знищуються цілі квартали. При цьому, окупанти активно використовують під час обстрілів, заборонені міжнародним правом, касетні боєприпаси та протипіхотні міни.
Наші десантники змушені були відступити від луганського аеропорту, щоб зберегти особовий склад і життя воїнів. Оскільки, російська армія наносила точкові ракетні удари і діяла методом «випаленої землі»..”, – повідомив Шкиряк.

Сили АТО під Луганськом знищили понад 100 бойовиків на різних ділянках фронту, 7 ворожих танків з екіпажами.

“В бою під Луганськом, сили АТО знищили 7 ворожих танків з екіпажами. За минулу добу було вбито понад 100 бойовиків на різних ділянках фронту. Крім того, підбито БТР, БРДМ та 1 установку БМ-21 «Град» терористів”, – підкреслив він.

ЗСУ укріплюють підступи на Маріуполь. Патріоти міста допомагають військовим в облаштуванні лінії оборони.

“Небезпека спроби прориву російських військ в південному напрямку на Маріуполь зберігається. Втім, наразі, там щогодини посилюються наші украплення. Підтягуються додаткові сили ЗСУ та Нацгвардії. Мешканці міста, патріоти, усіма силами допомагають військовим в облаштуванні лінії оборони. Маріуполь — форпост захисту південних рубежів держави. Ворог не пройде! На лінії фронту, ситуація складна, але не критична. Головне — єднання Нації, задля протистояння рашистській путінській агресії”, – додав Шкиряк.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x