Пт. Апр 19th, 2024

Агресія Росії є викликом усьому світу, тому Україна розраховує на підтримку США та ЄС.

Про це заявив Голова Верховної Ради, в.о. Президента України Олександр Турчинов на зустрічі з головою Комітету з питань збройних сил сенату Сполучених Штатів Америки Карлом Левіним, повідомляє прес-служба українського парламенту.

«Україна стоїть на перепутті цивілізованого світу і тримає удар, спрямований на основи цивілізованого співтовариства», — наголосив Турчинов.

Він заявив, що дії Російської Федерації повністю перекреслили досягнуті в Женеві домовленості. Вбивство на Сході патріотів України стало підставою для поновлення антитерористичної операції з метою захисту мирних громадян, які стали заручниками терористів.

Голова ВР наголосив, що позиція Росії є викликом не лише Україні, а й усьому цивілізованому світу. «Ми будемо протистояти цим діям, будемо захищати наших людей. Сотні тисяч українців готові захищати свою державу», — наголосив він.

Водночас спікер подякував уряду США за всебічну підтримку України на етапі відновлення її економіки і стабілізації політичної ситуації в умовах агресії з боку РФ.

У свою чергу Карл Левін висловив підтримку владі України, зазначивши, що «за словами віце-президента США, конгресменів та сенаторів стоїть реальна підтримка всього американського народу».

«Народ США підтримує дії української влади, спрямовані на єдність і територіальну цілісність держави. Ми знайдемо рішення, аби протидіяти агресивним планам Російської Федерації», — сказав головою Комітету з питань збройних сил сенату США.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Тина Коваль
Тина Коваль
9 лет назад

У США есть полное основание ввести свои войска в Украину для освобождения из заложников своего гражданина-репортера в Славянске,пока с ним не сделали того же что и с Рыбаком!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x