Вт. Апр 23rd, 2024

Навіть у велике свято Воскресіння Христового кремлівські загарбники не зупинились від кривавої провокації у Слов’янську. Вночі тут убили кількох людей. Російське МЗС негайно обвинуватило в цьому Правий сектор. А так званий народний мер Слов’янська Пономарьов (якого чекає пожиттєве ув’язнення!) одразу звернувся до Путіна про введення «миротворчих військ» для захисту сепаратистів.

Для будь кого очевидно, що це криваве побоїще у світлий день Воскресіння Христового російські спецслужби і їх посібники сепаратисти-терористи в Україні організували для того, щоб використати як привід для військового вторгнення і окупації нашої країни.

Путін — достойний учень Гітлера і Сталіна. Гітлер теж розпочав Другу світову війну з нападу есесівців, переодягнутих у польську військову форму, на радіостанцію в німецькому Гляйвіці. Сталін почав війну з Фінляндією теж з провокації, коли радянська артилерія обстріляла свої ж війська, а списали на фінів.

Москва намагається реалізувати в Україні сирійський сценарій громадянської війни. Щоб цього не сталося, українська влада зобов’язана рішуче, без жодних сантиментів, усіма можливими засобами, покінчити з терористами. Загравання ж з ними, що ми спостерігаємо зараз, приведе до поразки революції та розколу України, до повернення банди Януковича до влади.

Олег Ляшко Народний депутат України

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x