Пт. Мар 29th, 2024

Днями повинен відбутися виступ Віктора Януковича на телебачення. За даними джерел Версии в оточенні В.Януковича, він оголосить початок військової операції з наведення порядку в країні. Він обіцяв це ще два тижні тому.

Весь цей час поруч з В.Януковичем залишався колишній міністр оборони Павло Лебедєв. Видання пише, що українська армія не присягала новій владі і, таким чином, зберегла вірність В.Януковичу. Непрямим підтвердженням цієї вірності слугує те, як діяли військові в Криму – не зафіксовано жодного випадку застосування зброї, хоча київська влада зобов’язала солдатів і офіцерів стріляти на ураження в разі штурму. Випадки штурму були,а стрілянини не було. На думку видання, військові не відреагували на накази з Києва, зате вони виконували інші накази – Севастополя.

П.Лебедєву вірні також регіональні сили самооборони. Мовитися може про 30 тис. «багнетів», озброєних автоматичною зброєю і екіпірованих за останнім словом військової техніки.

«І ось інтрига: чи рушать Янукович і перепідпорядкована йому губернаторами регіональна самооборона свої підрозділи на Київ? Або задовольняться тим, що створять на Південному-Сході Федеративну республіку Новоросію? Чіткого плану на цей рахунок, швидше за все, поки немає.

Кажуть, що штурмувати Київ Янукович зовсім не збирається. Його б цілком влаштував розділ України по Дніпру. Воно й зрозуміло: Захід і Схід країни настільки роз’єднані , що їм ніколи не зійтися щодо лідерів і політичних курсів – чи то до Росії йти, чи то до Європи», – мовиться у матеріалі видання.

На думку автора публікації, у Києві теж були б раді такому розділу – це означає, що нова влада змогла би спокійно провести вибори 25 травня і почати процес євроінтеграції без побоювання, що проросійські регіони їм знову напаскудять.

«Все ж ряд областей Південного Сходу України згодом можуть приєднати до Росії. Мовиться, як не дивно, не про промисловий Донбас, де близько 85 відсотків населення – етнічні росіяни, а про південь – Херсонську, Миколаївську та Одеську області. Побічно цю версію підтверджує той факт, що у возз’єднаному з Росією Криму створено новий федеральний округ – Кримський. Двох мільйонів людей – для округу, погодьтеся, замало. І що заважало приєднати Крим до ЮФО? Подейкують, що округ створили, так би мовити, «на виріст». Якщо громадяни південних областей того побажають, їх можуть включити до КФВ вже цієї осені. А разом з ними і невизнану Придністровську молдавську республіку, вирішивши, таким чином, майбутнє її громадян. До речі, свій референдум про возз’єднання з Росією Придністров’ї вже провело кілька років тому», – пише видання.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
6 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Андрей Лагун
Андрей Лагун
10 лет назад

Куда этот Януковощь ещё и лезем? вот сука чертовый…

Вася
Вася
10 лет назад

Дятлы, армия присягает народу, а не правительству, совсем педали попутали.

галина
галина
10 лет назад

Какая чушь, не может этот урод *восстать из гроба*, очередная *мечта* путина,.

Павло Аніськович
Павло Аніськович
10 лет назад

«…85 відсотків населення – етнічні росіяни…»? Кацаподебіли…

Одесса
Одесса
10 лет назад

Пошли нахрен мрази-путлер с зеком, Одесса-это Украина,а отдельные фашисты-молодчики прорашевские доиграются,что их народ на вилы поднимет

Валентина Марущак
Валентина Марущак
10 лет назад

Армія присягала Януковичу,ХА! Та не Януковичу Вона присягала,а народу України! І тут автор-дилетант помилився,тому що захищати свою Україну встане не лише армія,але весь народ!!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x