Ср. Апр 24th, 2024

РНБО України готує світову блокаду російських ЗМІРада національної безпеки та оборони України готує звернення до світових медіа з вимогою блокувати брехливі повідомлення російських ЗМІ. Про це в своєму акаунті на Facebook заявила заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар, пише 5.ua.

За її думкою, Росія веде проти України повномасштабну інформаційну війну та в цій війні світ має стати на бік України?.

«Готуємо відповідне звернення до провідних світових медіакомпаній. «Дезу» треба блокувати, а не тиражувати. Посилання на російські медіа має стати прикладом «неякісної журналістики», з огляду на те, як часто там подається відверта брехня, необхідна для підтвердження ідеологічних міфів, придуманих на обслуговування завдань Кремля в контексті війни проти України», — вважає Сюмар.

За її словами, відповідне рішення буде доведено до відома світових медіа та має підвищити якість інформації відносно подій в України, яку розповсюджують журналісти в світових ЗМІ.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Олег
Олег
10 лет назад

лучше бы РНБО разработало и осуществило полноценную АТО..и тогда говорить всякую ахинею не имело бы смысла…А устраивать блокады российским СМИ — это удел лузеров..

О блокаде
О блокаде
10 лет назад

Эти киевские душителё-грабители от безнаказанности совсем обнаглели.Доколе народ будет на них смотреть?! На Юго-Восток послали армию,чтобы убивать безоружный народ,отключили российские СМИ,Крыму перекрыли воду, ЧЁРНОЕ называют белым. какая-то сюмар видите ли стала аж секретарем СНБО.Тётя вообразила из себя царицу.Эй,вы самозванцы, там…в Киеве! Опуститесь на грешную землю да делом займитесь!!

Олег
Олег
10 лет назад

Вас там еще никто не убивал…пока что..не истерите…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x