Чт. Апр 25th, 2024

Шафи-купе останнім часом вважаються сучасними і популярними предметами меблів, які не тільки прикрашають інтер’єр приміщення, а й здатні гарантувати здійснення певних практичних цілей. Загальновідомо, що перша шафа-купе з’явилася завдяки анонімному французькому винахіднику, а популярність здобула під час правління Наполеона.

У 90-ті роки минулого століття шафа-купе для пострадянського простору залишалася якоюсь дивиною, але поступово завоювала любов покупців. Сьогодні навіть неможливо уявити собі квартиру без цього предмета меблів. Тому нові клієнти намагаються робити замовлення індивідуальних дизайн-проектів так, щоб нова шафа-купе не була схожа на свого попередника.

Сучасні шафи-купе

Сучасні шафи-купе вважаються зручною і практичною мебеллю. Вона допоможе правильно організувати вільний простір, зберігати домашні речі, а різноманітність видів дозволяє вибрати будь-які варіанти як для дитячої кімнати, так і для вітальні. Будь-яке приміщення тоді стане гарним, акуратним і максимально функціональним.

Для всіх шаф-купе характерні такі якості, як компактність, сучасність, місткість, стильність і зручність. Вони прийшли на зміну громіздких меблів і можуть бути трьохдверні, двухдверні і однодверні. Шафа-купе здатна бути вбудовананою і корпусною. Рекомендуємо перейти за посиланням, де можна придбати будь-які різновиди шаф-купе в інтернет-магазині MatroLuxe  за доступними цінами.

Переваги

Переваги шаф-купе можна назвати такі:

  • Економить місце. У стандартній шафі зі звичайними дверцятами необхідно мати додатковий простір, щоб їх можна було відкрити. Однак шафа-купе не володіє таким недоліком, тому істотно заощадить місце в квартирі.
  • Багато вміщує. Шафа-купе здатна використовувати весь свій обсяг, включаючи глибину, ширину, висоту.
  • Універсальна. Така шафа ідеально підійде під будь-який інтер’єр, будь-який дизайнерський стиль. Передпокій, спальня, дитяча кімната або кабінет можуть стати вмістилищем для неї.
  • Багатофункціональна. Тут можна зберігати будь-які речі, починаючи одягом і закінчуючи книгами.
  • Вузькі приміщення не стануть проблемою. Одне з головних переваг, тому як двері не будуть з’їдати додатковий простір.
  • Зонування. Шафа дозволяє ділити кімнату або квартиру на кілька функціональних зон. Паралельно економиться площа.

Всі шафи-купе є доступними в ціновому діапазоні. Вартість виробу залежить від розмірів, які матеріали використовувалися і інших компонентів.

Різновиди

Шафи-купе бувають:

  • Вбудованими. Стаціонарний варіант конструкції, який використовує той же обсяг, який займає. Тут ефективно використовується простір, можна самостійно виготовити або внести зміни, часто застосовується для приховування будь-якого роду комунікацій. До недоліків слід віднести неможливість перестановки або демонтажу конструкції.
  • Напіввбудованими. Такі шафи-купе характеризуються відсутністю декількох деталей. Часто відсутня бічна або задня стінка, а тому шафу легко розмістити біля стіни. Легко заміщається тоді ніша або якісь недоліки на поверхні стіни.
  • Корпусними. Типовий шафа з декількох панелей і основного каркасу. Таку шафу розміщують біля стіни.
  • Кутовими. Відмінне рішення, коли мова йде про невелику кімнату і необхідно замістити чимось простір в кутку. Вона раціонально використовує вільний простір. Шафа володіє місткістю, економією простору, привабливим зовнішнім виглядом.
  • Радіусними. Виділяється незвичайною формою, оскільки здатні привнести з собою оригінальні властивості і новизну в інтер’єр.

Незалежно від типу шафи-купе необхідно розуміти, що критерії вибору ґрунтуються на наступних пунктах: з якою метою купується мебель, розміри і габарити, з яких матеріалів переважно, щоб вона була зроблена. Допомогти з вибором завжди готові менеджери.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x