Пт. Апр 19th, 2024

Для того, щоб зробити свої продажі більш прибутковими все більше власників торгових магазинів створюють інтернет-магазини, тим самим поєднуючи офлайн і онлайн торгівлю. Наприклад: інтернет-магазин «Епіцентр», інтернет-магазин ЖЖУК, магазин INTERTOP, інтернет магазин Срібний Вік та інші. Такі бізнес-моделі мають пріоритет перед своїми конкурентами, оскільки саме вони пропонують покупцям переваги різних видів шопінгу. При поєднанні таких варіантів торгівлі інтернет-магазин стає ще однією, додатковою та ефективною точкою збуту, котра допомагає також і сформувати імідж торгової компанії.

Останнім часом велика частина покупців починає свій вибір товару із пошуку інформації про нього в інтернеті. Тут вони шукають опис товару, його характеристики, відгуки, вивчають ціни на нього. Проте часто для прийняття остаточного рішення навідуються до реальних магазинів, для того, щоб оглянути чи приміряти, порівняти інформацію про опис товару в інтернеті та реальні дані тощо. Так, покупець може наважитися здійснити покупку як в реальному магазині, так і в інтернеті. Завдяки тому, що підприємець об’єднає всі варіанти продажу, він може та досягти ефективних результатів в торгівлі:

1. Підприємець зможе залучити велику кількість клієнтів для отримання онлайн-замовлень чи ознайомити їх із великим асортиментом свого офлайн магазину.

2. Інтернет-магазин стане корисним інструментом, котрий буде підтримувати імідж торговельної точки та працювати на впізнаваність бренду товарів.

3. Розширяються канали збуту товарів, оскільки буде можливість продавати їх не лише у своєму місті, а й по всій країні чи взагалі за кордон.

4. Клієнти зможуть цілодобово вивчати асортимент товарів інтернет-магазину, обирати, порівнювати, робити замовлення.

5. Відкриваючи інтернет-магазин, підприємцю не доведеться витрачати кошти на оренду приміщень, оплату комунальних послуг.

6. Такий інтернет-магазин допоможе сформувати базу клієнтів та ефективно використовувати її надалі для збільшення продажів (наприклад: за допомогою еmail-маркетингу).

7. Клієнти отримають можливість здійснювати покупки зручним для кожного з них способом (оплата банківською картою чи готівковий розрахунок).

Так, вигода від поєднання офлайн та онлайн торгівлі очевидна. Це допоможе Вам зміцнити свої позиції на ринку, підвищити продажі та свою конкурентоспроможність.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x