Пт. Мар 29th, 2024

Під Дебальцево українські військові потрапили в засідку російської армії, в результаті 20 загиблих і більше 40 поранених.

По це у соцмережі Фейсбук повідомив лідер Громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов, передає ukrnews24.com.

“17 вересня вранці під Дебальцово зведена група 21 окремої мотострілкової бригади в / ч 12128 (сел. Тоцкоє 4 Оренбурзької області) потрапила під артилерійський обстріл бойовиків ДНР.
Рано вранці колона з боєприпасами (4 мотострілецька рота і другий взвод роти матеріального забезпечення + рота супроводу) висунулася на задану точку. Раптово їх накрили залповими ударами. Накрили всю колону. 20 загиблих і більше 40 поранених”, – повідомив Снєгирьов.

У Донецьку вибухнула самохідна установка “Тюдьпан”, в результаті загинуло як мінімум два старших офіцера російської армії.

“В суботу, близько 5:00 вечора в Донецьку вибухнула одна з мінометних самохідних установок «Тюльпан», яка була перекинута з РФ в допомогу бойовикам. Згідно з оперативними даними, перед вибухом «Тюльпан» встиг зробити всього залпів по блокпостах українських силовиків”, – розповів він.

“А третій залп не вдався і «Тюльпан» розвернуло зсередини від вибуху боєкомплекту. Згідно з оперативними даними, в результаті вибуху загинуло як мінімум два старших офіцера російської армії. В момент вибуху вони перебували безпосередньо поруч з установкою і курирували стрілянину, яку здійснювали бойовик”, – додав Снєгирьов.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x