Пт. Апр 19th, 2024

МВС України вилучило 440 тисяч доларів у бізнес-партнера народного депутата, поплічника януковича, кримінального авторитета Іванющенка

Про це у соц мережі повідомив український політичний та громадський діяч Зорян Шкиряк.

“Увага! В офісних приміщеннях ряду підприємств в місті Іллічівську проведено обшук. МВС України вилучило 440 тисяч доларів у бізнес-партнера народного депутата, поплічника януковича, кримінального авторитета Іванющенка!
У результаті його проведення вилучена комп’ютерна техніка, бухгалтерська документація та інші документи, які підтверджують причетність цих підприємств до злочинній схемі протиправної діяльності Аврамова І.І. та Іванющенко Ю.В.

У ході досудового слідства по кримінального провадження, відкритого Генеральною прокуратурою України за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 209, ч. 3 ст. 28, ст. 205, ч. 2 ст. 294, ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 15, ст. 115 КК України відносно Крисіна Ю.В., Алієва Д.Д., Зубрицького В.В., встановлено протиправну діяльність Аврамова І.І. і його бізнес-партнера Іванющенко Ю.В. (народний депутат України), які скоїли розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

У ході оперативного супроводження кримінальної виробництва співробітниками ГУБОЗ України проведено обшук в офісних приміщеннях ряду підприємств в місті Іллічівську.

У результаті обшуку вилучено комп’ютерну техніку, бухгалтерська документація та інші документи, які підтверджують причетність цих підприємств до злочинній схемі протиправної діяльності Аврамова І.І. та Іванющенко Ю.В.
Крім того, вилучено готівкові грошові кошти в сумі 440 тисяч доларів США,” – пише Зорян.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x