Чт. Апр 18th, 2024

Мосійчук: Батальйон “Айдар” на Луганщині потрапив під обстріл ворожих гармат. Є втрати На Луганщині російські окупанти обстрілюють з градів та гаубиць місто Щастя. Під обстрілі потрапив батальйон «Айдар». 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив український журналіст та громадський діяч Ігор Мосійчук.

“Щойно мав розмову з нашими добровольцями які воюють з військами агресора на Луганщині. Окупанти обстрілюють з градів та гаубиць місто Щастя. Намагаються атакувати. Під обстріл ворожих гармат втрапив батальйон «Айдар». Є втрати. Триває бій!” – повідомив Ігор.

Також він повідомив, що 1-ша рота батальойну «Луганськ-1» на околицях міста Стаханова знищила «БМД-2» супротивника і 5 терористів.

“Сьогодні, під час проведення оперативних заходів по боротьбі з озброєними терористами в околицях міста Стаханова Луганської області, 1-ша рота батальойну «Луганськ-1» під командуванням командира Андрія Левко, знищила «БМД-2» супротивника і 5 терористів (за попередніми даними десантники РФ). З боку батальйону поранений один боєць, на псевдо «Ара». Медична допомога надана, хлопець знаходиться у безпеці на лікуванні”, – повідомив Мосійчук.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x