Чт. Апр 18th, 2024

Надзвичайне повідомлення від «Правого сектору» - у Криму готується кривава провокація

На сторінці Facebook «Правого сектору» була викладена інформація про підготовку масової кривавої провокації зі сторони кримської сепаратистської влади. З допомогою ЗМІ розповсюджується інформація про «переміщення озброєних татарських загонів в напрямку Сімферополя та Севастополя». В кримських лікарнях було оголошено про термінову підготовку до прийому великої кількості вбитих і поранених.

«Правий сектор» заявляє, що ця інформація є неправдивою, а цими заявами «кримська сепаратистська влада з подачі російських окупантів готують у Криму криваву провокацію, яка передбачає масову бійню і початок широкомасштабних військових дій». Відтак, «відповідальність за будь-яку ескалацію насилля і можливі жертви цілком і повністю лягає на російську сторону».

Нагадаємо, що сьогодні ж Головнокомандувач «Правого сектору» Дмитро Ярош зробив заяву, що «Правий сектор» розцінює дії Російської Федерації як безпосереднє військове втручання. Відповідно, нині українці мають усі права на збройну протидію агресорам.

«У зв’язку з поточною політичною, геополітичною та військовою ситуацією, командуванням «Правого сектору» був створений військовий штаб, завданням якого є розробка, ретельне планування і подальше командування загонами «Правого сектору» у їхній боротьбі з російським агресором. При цьому ми координуємо свої дії з РНБО України», — заявив Ярош.

По всій Україні створюються військові штаби «Правого сектору», котрі співпрацюють з представниками армії, обласними очільниками СБУ та МВС.

Дмитро Ярош закликав «громадян Російської Федерації всіма доступними способами протидіяти свавіллю диктаторського режиму Путіна та відкривати нові фронти боротьби за свободу народів і людини». А українських громадян, здатних до військової служби, приєднуватися до лав «Правого сектору».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
11 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
ку-ку
ку-ку
10 лет назад

Правый сектор,-угомонитесь !! Езжайте на полигон,- постреляйте !! Я за вас, но уже меру надо знать…

Илья Дементьев
Илья Дементьев
10 лет назад
Reply to  ку-ку

А их,и Яроша лично,господин Кадыров пообещал угомонить.Если интересно,почитайте его страничку в fb.

Человек Советский
Человек Советский
10 лет назад

полицай

ку-ку
ку-ку
10 лет назад

У нас есть Рада-пусть они и думают..Будет команда-оторветесь..

галина
галина
10 лет назад

после цирка в холостыми патронами по титушкам, которые после *убийства* сели в автобусы и смылись, нужна спокойная, без истерики БДИТЕЛЬНОСТЬ

Александр Постригань
Александр Постригань
10 лет назад

партенит -симферополь 68км-два гаишника по симфу 91км.в центре видел милицию. а где танки и солдаты не видел

Илья Дементьев
Илья Дементьев
10 лет назад

Я тоже удивляюсь.Сегодня с женой целый день искали,хотели сфоткать супостатов.Кроме местной самообороны из беркутят никого не нашли.

ваня
ваня
10 лет назад

капец..

Z
Z
10 лет назад

Русские солдаты! Вы окружены! Сопротивление бесполезно! Ваше верховное командование предало Вас! Убивайте своих команди­ров и комиссаров, сдавайтесь в плен! Украинская армия гарантирует вам жизнь! Вы получите чистую одежду, горячую еду, работу, украинские паспорта

Зинаида
Зинаида
10 лет назад

Да продайте Крым россиянам официально и весь мир успокоится!

Алекс Одесский
Алекс Одесский
10 лет назад
Reply to  Зинаида

А вы своего сына или дочку продадите, что бы жаждущий свежую почку успокоился?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x