Ср. Апр 24th, 2024

Бойовики на Луганщині

За минулу добу ситуація характеризувалася активним перегрупуванням сил та засобів бойовиків з відходом до великих міст, які ними контролюються, зокрема до Алчевська, інформує прес-центр АТО.

Було здійснено обстріли з БМ-21 „Град” зі сторони Російської Федерації блокпостів в районі населеного пункту Ілїнка, Комишне, Березово, Амвросіївка та аеропорту Луганськ. Обстріли зі стрілецької зброї та РПГ блокпостів поблизу населеного пункту Сєвєродонськ та Смоляніново. Мінометний обстріл блокпосту поблизу населеного пункту Авдієвка.

Спостерігається подальше укріплення та обладнання вогневих позицій, оборонних споруд, а також перекидання броньованої техніки в населені пункти довкола Донецька, а саме: Горлівка, Іловайськ.

Основні зусилля терористів були направленні на утримання міст, які захоплені силами АТО та зміцнення оборонних позицій у підконтрольних містах. Продовжуються обстріли позицій та блокпостів сил АТО, в тому числі з території Російської Федерації. Бойовики намагаються утримати під контролем ділянки Державного кордону України.

При проведенні перевірки блокпостів в районі населеного пункту Амвросіївка підрив на радіокерованому фугасі БРДМ.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x